OPINIE

Poznaj opinie naszych klientów!

Zuzanna i Tomasz (wesele 27.07.2013r.)

Wesele 27.07.2013. Pan Marcin G.To wspaniały Dj. Spełnia wszystkie prośby i potrafi dopasować muzykę do gustów gości. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Polecamy Pana Marcina w 100% i dziękujemy za wspaniałą zabawę 🙂

Wiktoria i Maks (wesele 14.09.2013)

Dziękujemy Krzysztofowi T. za poprowadzenie naszego wesela! Wszyscy Goście byli bardzo zadowoleni i świetnie się bawili. Było bardzo profesjonalnie. Gorąco polecamy!!:)

Wesele Sylwia i Norbert 12.09.2014 ( Dj Krzysztof T.)

Jesteśmy kilka dni po naszym weselu, które wspaniale zostało poprowadzone przez Krzysztofa T. Zarówno my jak i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkie pokolenia świetnie się bawiły, dj zadbał o każdego! Wszystkim przyszłym Parom Młodym szczerze polecamy Krzysztofa T.!!!!!

Wesele Sylwia i Michał 12.09.2014 (Dj Marcin)

Dziękujemy Marcinowi. G za świetną oprawę muzyczną w dniu naszego wesela. Jesteśmy zadowoleni, że to właśnie Marcin poprowadził naszą zabawę weselną. Pełen profesjonalizm, do dziś goście wspominają, że muzyka i sposób prowadzenia zabawy był super. Dziękujemy raz jeszcze i polecamy Marcina G. Pozdrawiamy S & M

Wesele Renata i Tomek (Dj Marek)

Lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! Dj.Marek jest nie tylko wyjątkowym DJ-em,ale także fantastycznym człowiekiem. Wszystko było na najwyższym poziomie!!! Pełen profesjonalizm,sprzęt,fantastyczny radiowy głos,świetny dobór utworów no i to jego poczucie humoru…REWELACJA!!! Bez wątpienia,najlepsza przygoda naszego życia!!! Dziękujemy!!!! Renata i Tomek

Wesele Renata i Krzysztof 27.05.2017 (Dj Krzysztof T.)

Po naszym weselu w 100% możemy polecić dj’a Krzysztofa. Od początku doskonale prowadził przyjęcie, wyczuwał nastrój gości, ich preferencje muzyczne. Wszyscy uczestnicy byli zadowoleni z pracy Dj’a, tańczyli goście od najmłodszych po najstarszych. Cały przebieg wesela miał miejsce na właściwym poziomie; we współpracy z parą młodą. Baaardzo dziękujemy.

Wesele Paulina i Maciej 06.09.2014 (Dj Krzysztof K.)

Wesele odbyło się 6 września 2014 roku, dopiero zebraliśmy się do wpisania opinii. Wszyscy zarówno starsi jak i młodzież byli mega zadowoleni z oprawy muzycznej wesela. Każdy znalazł coś dla siebie. Na spotkaniu przed weselem Krzysztof zrobił na nas ogromne wrażenie swoim profesjonalizmem i tylko utwierdziliśmy się w przekonaniu w dniu wesela, kiedy musieliśmy dokupywać dodatkowe godziny sali, bo goście nie chcieli zejść z parkietu:) Krótko mówiąc GORĄCO POLECAMY i jesteśmy bardzo zadowoleni, rodzina i znajomi także!!

Wesele Paulina i Jaime (Dj Krzysztof T.)

Witamy serdecznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego polsko-hiszpańskiego wesela, poprowadzonego 29 sierpnia przez Krzysztofa (podczas współpracy przeszliśmy na ,,ty”). Krzysztof podczas pracy potwierdził wrażenie z pierwszego z nim spotkania, że jest profesjonalistą w tym, czym się zajmuje. Już to spotkanie przed weselem w celu omówienia szczegółów dało nam wewnętrzny spokój – Krzysztof jest punktualny, przygotowany, służy radą i pomocą oraz pomysłami, jest konkretny i rzeczowy – co w czasie gorączki przygotowań przedślubnych bardzo się dla nas liczyło. Podczas samego wesela było podobnie – wszystko przygotowane na czas, zgodnie z umową i bez zbędnego angażowania pary młodej. Krzysztof potrafi znaleźć kontakt z każdym, dlatego nie było żadnych problemów ani na linii dj-obsługa restauracji, ani na linii dj-fotograf-kamerzysta. Podczas wesela pozostawał dyskretny, ale zawsze otwarty na sugestie i chętny do pomocy. Nie chcieliśmy duż o zabaw – dwie spośród zaproponowanych przez Krzysztofa w pełni się sprawdziły i rozbawiły wszystkich gości. Jesteśmy wdzięczni za poradę przy tej okazji, gdyż jedna z wymyślonych przez nas zabaw – tak, jak uświadomił nam to podczas spotkania Krzysztof i uniknęliśmy błędu – bardziej by gości polskich i hiszpańskich podzieliła niż połączyła. Jesteśmy wdzięczni za ukłon w stronę gości przybyłych z Hiszpanii i częste zwracanie się do nich po hiszpańsku kilkoma przygotowanymi wcześniej zwrotami. Dziękujemy za muzykę, która porwała do tańca oba kraje oraz – co ważne – za nieprzerwane kontrolowanie sytuacji na parkiecie i żywe reagowanie odpowiednim doborem piosenek. Myślimy, że w zakresie oprawy muzycznej, nikt nie ma prawa czuć się pokrzywdzony. Dodatkowymi atrakcjami były dym puszczony podczas pierwszego tańca oraz bańki mydlane, którymi zachwycone były – jak się potem okazało – nie tylko dzieci. Oczywiście, wszystkie te elementy pojawiły się zgodnie z naszymi życzeniami. Wesele poprowadzone było bardzo profesjonalnie, gustownie i z wyczuciem. Na koniec chcielibyśmy podziękować samej agencji DJ Konferansjer za profesjonalną, niezwykle sprawną obsługę. Było to w gorącym grudniowym okresie przedświątecznym (właściwie już świątecznym!), a wszystko udało się ustalić i dopiąć na ostatni guzik w błyskawicznym tempie. Pozdrawiamy, Paulina i Jaime